söndag 10 juli 2011

Vad vore livet utan glass?

Som hustrun bloggat, så var vi till Eskilstunaparken igår, lördag. En fin dag med mycket sol och lagom värme. Hela gänget ser Du framför Tigern utom undertecknad som står bakom kameran. På bilden är lilla I inne på sin andra glass. Den första (egna) gick åt i ett huj, sedan mammas (den hon äter på på bild) och sedan mosters för att avsluta med resterna av pappas. Så rubriken talar för sig själv.

Om E-tuna parken Zoo kan sägas att det var välordnat och familjevänligt. Goda chanser att se djuren även om man fick anstränga sig ibland. Gott om sittplatser för äldre familjemedlemmar och hyffsat med ställen att köpa glass, kaffe eller korv, ja även mat. Gratis parkering ca 15 minuters promenad från parken och 40 kr per dag för dem som vill ha bilen nära.

Betyg: Jag ger dem fyra tummar i luften av fem!


Vad dessa håller på med behöver man inte vara insektsexpert för att se. Skäms på sig, mitt bland strövande barnfamiljer!

Parken Zoo i Eskilstuna är väl värd ett besök!

Ha dé
Charles

1 kommentar:

epsilon sa...

Väcker min från när barnen var små. Jättepandor och ett gäng mycket lekfulla apor är vad jag minns. Och visst vore livet fattigare utan glass.