onsdag 4 november 2009

Nytt HOAX på gång....

Så här ser det ut!
OBS! Agera inte som Du uppmanas att göra!

BIG VIRUS COMING!
LÄS & vidarebefordra !

förmedla s till dina kontakter ASAP.

Vidarebefordra den här varning bland vänner, familj och kontakter!

Under de närmaste dagarna. Öppna inte några budskap med
en bilaga med titeln 'Vykort från HALLMARK' oberoende av var som skickat det till dig. Det är ett virus som öppnar en vykorts bild, som 'bränner' hela hårddisken C i din dator. Detta virus kommer att tas emot av någon som har din e-postadress i sin kontaktlista. Det är anledningen till att du måste meddela alla dina kontakter Det är bättre att få detta budskap 25 gånger än att ta emot viruset och öppna den.

Om du får ett mail kallat POSTCARD, 'trots att skickas till dig från en vän, inte öppna det! Stäng av datorn omedelbart.

Detta är det värsta virus som aviserats av CNN. Det har varit indelade efter Microsoft som den mest destruktiva viruset någonsin. Detta virus upptäcktes av McAfee går, och det finns ingen reparation ännu för denna typ av virus.
Detta virus förstör s hårddisken, där vital information hålls.

Meddela till dina vänner. KOM IHÅG: Om du skickar till dem, kommer du att gynna alla !


Meddelandet är falskt och syftet är enbart att skrämma upp internetanvändare och att belasta nätets kapacitet!

Den här typen av meddelande är rätt lätta att identifiera. Alla uppmaningar om att skicka vidare till sina vänner är riskfyllda och har oftast en baktanke. Det spelar ingen roll om det är en behjärtansvärd orsak eller en social "grej". Det som händer är att Din e-postadress lagras i en server och du löper risk att utsättas för SPAM (Oönskad skräppost). Så svara aldrig på massutskick. Inte ens om Du vet från vem det kommer eller om det gäller en sak Du ömmar för.

Ha dé gott
/charles

Inga kommentarer: