måndag 16 november 2009

Två novemberbarn..

November, skorpionens tecken, sträcker sig från den 23 oktober till den 21 november. Elementet är vatten och planeten är Pluto. Vi är båda födda denna månad men det är 65 år mellan födelsedagarna. Intensiv personlighet är ett av epiteten för oss "skorpioner" och det passar rätt väl in på Lilla I. Inte en lugn stund i vaket tillstånd och det går åt ca 10 bilder innan ett blir tillräckligt skarpt och taget framifrån. Annars är det mycket rörelse, rygg och nacke på bild. Kameran är helt enkelt inte tillräckligt snabb.

Mycket gratulationer och presenter kom det, jag tackar och bugar för all uppmärksamhet. Här ser Ni farfar fira med lilla I i knät. Omslagspapper och rosetter var intressantare än innehållet tyckt hon. Det var bara frimärken som undertecknad räddade från förgängelsen, annars var det fritt fram.

Nu rusar det mot jul. Tänk bara 2 veckor kvar till 1:a advent! Dags att låta skägget växa om man nu skall ha en roll att spela i december. Fast jag klär inte i rött så det får nog bli en blå tomte i så fall.

Ha dé gott
Charles

1 kommentar:

Maria sa...

Då får jag säga GRATTIS!!!
Kram Maria