torsdag 5 februari 2009

Från det ena till det andra..

Ja nu är förändringens tid på G.

Vi är väl rätt så på det klara med hur vi vill att vårt nya kök skall se ut. Jag ville väl byta ut de separata kyl frys enheterna mot en kombinerad, men hustrun tyckte det blev för lite utrymme i den mot det vi har idag. Så nu är det omritat med behållandet av de gamla.

Ungefär så här är det tänkt!

Nu återstår offerter från några byggare och leverantörer, sen skall det tas ett beslut. Så förhoppningsvis är allt klart till sommaren. När man väl kommit så långt så har man svårt att stilla sig, helst borde allt vara klart redan igår.

Innan skall vi hinna med lite semester. Det blir Pyrenéerna i år igen. Denna gång hänger hustrun med, så det blir väl lite nytt och lite av det jag redan sett. Pyrenéerna är så vackert och det finns så mycket att se att det inte blir nåt problem att besöka platser jag tidigare varit på. Det kommer väl någon form av reseskildring från oss båda på bloggarna framöver. De rapporter vi fått är att vädret varierar. På ett dygn kan man ha både regn och snö och variera från några mius till 15-20 grader varmt. Så det blir att välja kläder därefter!!?? Lager på lager låter som en möjlig teknik.

Ha dé gott
/charles

Inga kommentarer: