tisdag 30 juni 2009

Tredje dagen i värmeböljan..

I dag blev det besök i Bönhamn och sen en tur till Högakusten bron. Vi åkte över i lördags men hittade ingen bra plats att stanna på (för att fota) så det fick bli ett återbesök. Visst är den maffig? Det har blivit många krokiga vägar som vi lagt bakom oss denna dag, "Sceenic Route" som de kallas, börjar bli ett känt begrepp. I morgon går färden vidare norrut mot Lycksele. Nu börjar I-semestern för här blev fullt i alla stugorna idag så vi får hoppas att vår planering (brist på) håller så att vi får nån stans att bo resten av resan.

Ha de gott
/charles

1 kommentar:

Anonym sa...

hej i värmen,nästan outhärdligt. försöker jobba med hemmet där egen målning o tapetsering förestår. arbetsrummet o egentligen mitt rum ska göras om plus Oscars. Vi har tagit ut material på Bostadsbolagets bekostnad o sen ska vi själva pula med det. Oscar har en kompis vars far är målare. Får muta honom lite swå han får vara med o göra grunderna. spackla osv. Ev ska Stina,inackorderingen få ett hus ute vid havet i Lilleby där hon kan ha sin atelje o även bo ibland. Hon är trevlig på alla sätt men har en viss förmåga att klona sitt material så det är ganska trångt o rörigt i lägenheten.
Vi kom hem i morse dvs Stina oscar o isak från Malmö där vi såg england förlora med 4-0 mot tyskland. Matchen spelades på nya malmö arena precis vid dengamla stadion.
kul att höra att ni är ute på äventyr. skaffa ett litet tält så är ni garderade att få någonstans att sova på. hör gärna av er med reseäventyr
oscar o roland